HAPPY NEW YEAR!

GOTT NYTT ÅR :)

Tider för Innebandyträningen !

Söndag 28 December kl: 13.00-14.30 i Freja A

Fredag 2 Januari kl: 16.00-18.00 i Freja A



Hör gärna av er om ni kommer eller inte ! :D:D

puuusss* Jennie & Fia

15 DECEMBER

shudelu. nu är det inte långt kvar till julafton. bara 8 långa dagar av spänning. nu har sista veckan i skolan börjat. är rätt mycke att göra, har : svenska inlämning, eng, bilduppgift och matteprov. allt kommer den sista veckan som vanligt..

kan ju ta och berätta lite om vad som har hänt de senasre dagarna. ÅLLEFESTARE den 11/12. super duper kul ^^ måst jag säga. :D efter skolan åket jag hem och laggade till haha sov någon timme sen hem till fia och fixa sig. snygga och klara bar de iväg in till stan hem till jonnas mormor för att lämna packing. hennes mormor bodde jätte mysigt med julstäming från topp till tå. . Gillart (Y) . Därefter hem till jonna för förfesten höll hus. med många härligt folk. ;D kvällen där efter får tala för sig själv haha . inne på ålle fullt dra som bare den och på hemvägen var vi alla trötta och sletna. väll hemma hos jonnas mormor myste vi till det med filtar och småprat. gjorde även makaroner som nattamat höhö :D:D

Den dan/dygnet blev inte så mycke sömn för någon av oss. högst 2 timmar för mig sen varde iväg till skolan där det började med luciafirande i fredriksbergkyrkan. somnade la fyra gånger under den timmen. åå resten av skoladagen tillbringades i verkstan.  fyyfaan vad jobbigt.. det var bland dom västa skoltimmarna i mitt liv.!

Fredagkväll spenderades hemma med familjen. framför tv:n, idol bl a... Resten av helgen har blivit med mycke sovande och lite jobb på wrågården.

Britney Spears - Shattered Glass

6 DECEMBER & 7 DEBEMBER

Lördag 6/12
helgen gick fort som allt annat gör. på lördagsmorgonen kom kusinerna Olof och Isa. Fick passa dessa sötingar ett tag. vi byggd krigare med typ "lego", spelade tv-spel  hahah hugo bland annat XD åå så bakade jag och isa en kladdkaka. Lite senare kom även mormor en sväng. Stackars som inte kan gå längre,problem med höften. Bra e iaf att hon ska hon opereras på onsdag så hon blir bättre. hoppas de bara operationen går bra vill säga!

 
Godingarna :D<3

Kvällen tillbringad me fia, Emelie, Emilie och Malin här hemma. fixade mat, pratade och hade så där mysigt vi brukar med mycke skratt. Kollade även lite på en usel film som gick på någon kanal. haha usch de var verkligen den dåligaste jag sett! Britney Spears filmdokumentär kikade vi vidare på. Fy vilket liv hon har. många tror ju verkligen att det är lyx att var kändis som henne har allt och så. Så är de ju verkligen inte. Hon har fotografer omkring sig dygnet runt och får inte vara fri alls. Beundrar henne för att hon e så stark.


Söndag 7/12
Härligt med en liten sovmorgon. sen var det iväg och jobba resten av dagen. Kan rekomendra till er som bor runt falköpinbg att äta julbord på Wrågården. :) kolla in älgarna och bison är inte heller fel. .

5 DECEMBER

seg dag i skolan. Verkstad helad dagen. benen sega som geléhallon efter alla timmar. de bra hem åt efter för att vila ut innan innebandyträningen börja. riktigt skönt med en sovtur. träningen var like kul som vanligt :D kanon att så många är intresserade oxå(Y) efter träningen var de snabbt in i dusch och sen traska iväg med johanna till odenhallen för att kolla när broshan spela DM, dom vann de hela men den supper bra sista match. resten av kvällen blev till att kolla på idol.. själv tyckte jag inte att Robin Bengtsson skulle åka ut.. han var förkänad en finalplats eftersom han har utvecklats aldra mest under idoltiden.
 men men ..

ciao

3 DECEMBER & 4 DECEMBER

Onsdag. 3/12
började med en kort sovmorgon. därefter mattelektion, programering, håltimma och bild. kan inte säga att det är speciellt roligt på onsdagarna. programeringen suger och bildläraren är helt cp... men men sen bar det hemmåt med fiia. väl hemma fixade vi lite käk, myste till det med ljus och pratade en liten stund innan det blev dags för att plugga.. han int emed så mycket matte förään barbro ringde. fort fick jag packa ner träningsklädder och alla grejer sen åkte vi in till stan för att låna innebandy klubba.klockan var då inte så mycket så ålte vidare hem till fia fär vi chillade lite och fia försökte plugga vidare med matte. Inte jätte lätt var det när jag var i farten XD eller vad säger du fia ? höhö

tiden där efter gick ganska segt men tillslut började den efterlängtade träningen. alla var verkligen laddade till 1000. såå jävla kul var det ! vi läntar alla redan till på fredag :D

Torsdag. 4/12
sovmorgon även idag. två lektioner och sen blowling. men de får jag berätta om i morgon för nu måste jag iväg och jobba. börjar snart .. herrå

pussss

2 DECEMBER

äntligen snö istället för de tråkiga regnet. jul närmar sig allt mer. wiiho :) just nu sitter jag och myser med julmusik spelandes. haha (skicken nörd jag ee^^) . Tittar ut på snön som faller och känner den spralliga, mysiga julkänslan. hihi idag här inte hänt så mycket. började inte så värst bra med att försova mig. sen gick skolan ganska fort med CAD-lektion,engelska, matte, bild och svenska. där efter drog jag och Ellen till gymmet. Klyftiga Ellen hade ju tagit moppen till skolan så fick släpa hennes moppe med oss. glashalt var du ju ute så funkar ju inte så bra att åka moppe. höhö. Blev iallfall ett kort träningspass denna gång och sen bussen hem. lite pluggade har blivit av och resten av tiden.

åå nu är de fullt upp.. innebandyträning i morgon 20.00 i ålleberg :D
måste hoppa i säng nu ..

puusss

1 December

Nu är det bara 23 förväntansfulla dagar kvar till julafton. tiden går fort måste jag säga än en gång. känns som jag alltid säger de men det stämmer. lessen att jag inte uppdaterat på ett tag. detta med att skriva är inte min starka sida, så bloggandet går i vågor. mycket har hänt sen senast. ålle har varit (känns som evigheter sen), KM i stenstorp med fotbollslaget. Var inte med och spelade men var lagledare. Vi gick till final och tog hem guldet.. Första medalj som ledare för min del :D En vecka efter KM var novembers höjdpunk, Oden Cup. Grattis till F17 som även där vann allting. Måste medje att jag var riktigt sugen på att spela igen. men nu har jag funnit ett annat intresse.. Innebandy hahah XD Fia och jag fixar just nu Falköpings första innebandy lag för tjejer födda -92. haft två träningar hitills som gått rikigt bra.

Lite annat smått och gått har oxå skett. måst nämna att jag är otroligt glad för Ellen skull som har hittat Jakob. kan säga att jag är avis, man vill ju själv ha någon att mysa med framför brasan nu i jul :/

ojojoj klockan tickar iväg. sängen kallar, börjar faktiskt slumra till framför dataskärmen här XD haha
chaio allihop sov gott och dröm sött

puss
RSS 2.0