20 januari 2012

Har just avslutat min "skypedejt" med världens bästa! Jag ser verkligen fram emot våra framtidsplaner. ;) vi ska allt få till det, du och jag! 5 månader har nu gått och ytterligare 4 månader kommer gå innan vi ses men jag ska allt hålla ut! smärtsamt blir det, men jag vet att den dagen då vi ses igen, kommer va en av de bästa på mycket lång tid!! Du kommer få en underbar resa, något jag verkligen är glad för att du gör! så se till att leva livet så mycket du bara kan för det är du värd! <3



19 januari 2012

Dear friends här är en liten update från Au!
Nu är det klappat och klart. Jobbandet är över och den långa semester är äntligen här! Resan i Au är bokad, betalad och på ingång. Söndag morgon runt 5 tiden lämnar vi Surfers Paradise och beger oss iväg till Brisbanes flygplats för att ta flyget ner till Melbourne.
Vår 2 månaders resa startar med 9 dagar i Melbourne. Sedan fortsätter den till Sydney och vidare upp i Guldkusten för att sedan stanna i toppen,Cairns.
Under resans gång ska jag försöka uppdatera lite om vad vi gör och var håller hus så håll utskick efter inlägg. Man vet aldrig när det poppar upp :)
Hur har det då varit i Surfers under de snart 5 gångna månaderna? Början var inte något vidare. Vi hamnade på ett hostel som skrämde vettet ur mig. Det var hemskt. Jag undrade verkligen hur jag skulle klara 7 månader hemifrån. Lyckligtvis fann vi bättre ställe! De senaste tre månader har jag jobbat 7 dagar i veckan, minst 6 timmar per dag. Mot slutet var det jobbigt må jag säga! Att jobba konstant utan en ledig dag är inte så kul i längden. Att vara ledig två dagar som lördag och söndag är väldigt viktigt har jag insett! Förutom jobb de senaste månaderna så har jag och Becca fått tillökning från Falköping, Malin och Cornelia, vilket är väldigt roligt! Dagarna har susat iväg sedan de har kommit ner. Jultiden är förbi och ett nytt har börjat. Julafton firades med svensk mat från Ikea och det nya året på stranden med fyrverkerier.
Det har varit tufft på jobbfront och periodvis hemlängtan men annars har livet lekt som det ska göra, med överraskningar och nya minnen att förvara!
Ser fram emot de kommande två månader på resande fot :D
RSS 2.0