rest in peace

Mats Roslund & John Johansson

Back in the blogg-thing again?

Börjar bli lite smått sugen på att skriva blogg igen. ingen stor grej men bara för att kunna skriva av sig lite ibland. jag är inte den bästa skrivaren så ni får läsa om ni vill el inte. tvingar er inte XD vi får väl se hur länge detta kommer hålla. jag kanske inte orkar skriva sen ändå. det återstår att se ;)

Hur är det nu då med mig? jo det är finfint, ännu bättre nu när lovet startat. det började jääkligt bra oxå.. fredagkväll skulle bli lugn och ro här hemma hade jag tänk men plötsligt fick jag någon slags "festkick", kalla det vad ni vill. först blev det förfest hos valle och sedan vidare till Dagnys, goo kväll helt enkelt.

Lördagen var oxå lyckad! på eftermiddagen blev jag hämtade av Viccan med hennes gryma lilla bil :D det bar av till skövde med ett lite stopp hemma hos mormor i stenstorp för att gratta henne på 65 årsdagen. senare satt vi i biosalongen och titta på Remember me. jag blev verkligen chockad av slutet, hade ingen aning om det och nu i efterhand gråter jag nästan när jag tänker på det! bra var den så tycker allt att ni ska se den. Påväg hem igen beslöts det att jag skulle följa med Viccan hem så sov inte hemma denna natten heller. kan säga att jag saknat min gooa säng lite. men i natt så ;)

Idag då, en söndag som brukar var tråkig, blev nästan vad som hells förutom tråkig. vi vaknade ganska sent och det skyller vi på klockan, för att vi den ställts fram en timme. hehe XD ganska direkt efter vi vaknat så var det lunch och sen fort iväg till Viccans mormor och morfar för att tvätta bilen. blänkande svart, fin och ren blev den. sen drog vi in till stan för att se mattis spela match på ållevi. blev en vinst till Gronlandas a-lag med 5-1. därefter blev jag hemkörd och nu hitter jag här och skrivit allt detta :P nu när jag är klar tänkte jag hoppa in i duschen och sen kanske vidare i sängen. så ha det bra till vi hörs igen ! kram

RSS 2.0