Glider i sommartider.

R.I.P - Michael Jackson

dåligt med uppdateringen nu på sommarlovet. så blir det när solen skiner här nere på kusten och värmen är mot 30 grader. ingen vill ju sitta inne då. hihi och på kvällar na hinner ja inte med eftersom de är annat som måste göras.

13 dagar har jag varit på kusten och de har varit sol varje dag. som ni kanske läst i tidigare inlägg så var malin med några dagar och sen har jag varit själv med min älskade mormor fram tills min övriga familj kom ner i lördags. sen kom även min bror hit i söndags med 8 grabbar till. så mycke folk är de här nu. dagarna har annars mestadels egnas åt att sola och bada. mycke mer kan man inte göra i denna värmen.  härligt är väl det.

familjen och grabbarna kommer åka hem till falköping i morgon men inte jag. själv stannar jag några dagar till och bara njuter av sommaren. haha tidigt i morgon kommer de bäst lämna falköping och stätta sig på tåget till gbg och vidare med buss ut till mig här i Kungshamn / Vejern. fem underbara dag här nere med dessa super tjejer slår allt. - ellen, malin, sandra och emelie. fram mot helgen kom även emilie och kajsa ner någon dag. det kommer bli fem oförglömliga dagar med massa skoj!


sommaren08
RSS 2.0