25 Februari


Förbannade helvetes skit ! snart pallar jag inte mer. .


Helgen | 21 - 22 Februari

Lördagen började lungt fram till eftermiddagen då det var dags att fixa i ordning sig.kvällens plan var att se på bio i skövde med ellen, malin, emilie och emelie. 
vi såg I taket lyser stjärnorna. tycker ändå att boken är bättre. hade någ lite för stora förväntningar på filmen men bra var den. många tårar som rann ner för våra kinder. jag rekomenderar er att se den om ni inte gjort det.

efter bion åkte vi hem med tåget och drog vidare till pizzera boden föra att fixa käk. resten av av kvällen satt vi och prata ur oss allt och ingen. alltid lika mysigt !  vi missade ju melodifestivalen som vi hade tänkt se men fick höra att EMD och molly och vidare. härligt (Y) har redan lyssnat en del på låtarna med syrran ;P haha hon om någon älskar verkligen EMD.

Tack tjejer för en super bra kväll. ni betyder ! <3


love you <3

idag har jag pluggat matte en hel del. prov på onsdag. rätt svårt är det men men det är bara å plugga. har suttit och läst framför brasan också XP sen kom syrran in efter att ha varit ute och gjort en grymt snygg snögubbe. hon ville baka, så vi satte igång med chokladbollar :) mer han typ inte hänt idag. nu ska jag strax kolla Gossip Girl.

19 Februari



äntligen sitter jag här i lugn åå ro med mitt te och min data :) tog tid innan jag kom hit men nu så kan jag blogga. gårdagen blev en dag jag aldrig kommer glömma. började tio i nio med en timmes matte där efter var det tre timmars hål. passade på att gå hem till farmor och plugga. jag blev tvungen att ta igen lite när jag var hemma för förkylning i tisdags. en liten sovstund det oxå .. hihi XD tillbaka till skolan för att ha fysik vid ett tiden. Ellen följde men när dagen var slut. Vi myste lite, prata och läste gamla tidningar bl.a. sen bar det in till stan igen.. taggad som bara den var jag då inför Innebandymatchen mot P95. Vår första match ! sicken lagkännsla och vilken publik det var XD dock gick det ju som det gick, storstryk med 1 - 15. men vad ska man säga. trotts att dom ee yngre har dom tränat flera år innan och vi bara två månader. chansen kanske inte var så stor men vi lär oss med tiden och vi gjorde bra ifrån oss ändå! Matchen är ett minne det vill jag lova!

nu idag har det inte hänt så jätte mycket. skolan var som vanliga med idrott, svenska, matte, kemi och fysik. På håltimman gick följde ja med emelie och ellen till mössebergsbagaren och tog en kopp te. trevligt trevligt flickor ;) väl hemma har det blivit pluggandeoch nu detta.. får se vad som händer här näst, blir säkert att läsa lite ur min bok framför brasan åå mysa ;P

090216

haha snacka om att förra inlägget var långt el? XD men så blir det ibland om de händer grejer och man inte hinner skriva direkt efter :P man jaja nu var lovet slut, fort gick de. måndag igen och nya tider .. dagen började ganska bra tycker jag.. att gå upp var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara.. har inte kunnat sova dom senaste nätterna men det gick att gå upp utan större besvär. började med idottslektion, innebandy med OP08, om de var kul kan ju ta och diskuteras. missförstå mig inte .. inget fel på dom men innebandy var inge vidare just då. resten av dagen gick bara sämre och sämre. ont i hela kroppen och snuvig. kände början till förkyldning och nu sitter jag här hemma efter att ha pluggat med värdens jobbigaste näsa  XD och feber. har inte varit sjuk på hela vintern men tillslut så. usch de är inte kul.. måste igentligen till skolan i morgon och så har vi ju vår fösta innebanndymatch på onsdag.. måste vara med ! får la se i morgon om jag orkar men matchen är ett måste!.... nu måste jag dra mig till sängs innan jag ramlar ihop här framför datan.. ciaaoo pusss

SPORTLOVET.

Lördag 7 Februari
Vid lunchtiden åkte jag in till malin. Nästa direkt började vi sminka oss, eller rättare sagt malin. för vissa tar det inte så långtid som tre timmar att sminka sig, men för vissa gör det :) om man ska gör om sina ögon fyra, fem gånger så tar det tid. aja medan malin försökte få till sitt öga tittade jag en stund på ishockey, sverige mot några. :P de jag minns är att svergie vann X) tillslut var det dags även för mig att börja med maskaran. ca en timme senare var det dags att åka mot festen.. denna gången hem till fia. Det var inte heller vilken fest som helst .. hennes födelsedagsfest :D .. grattis grattis gumman <3. trevlig kväll med tårta och spännande presenter *host*  hahah XD


 
Söndag 8 Februari
vakanade upp hemma hos malin. på eftermiddagen kollade ja in hennes match mot Brätte. det var jobbigt att sitta där på läktaren ska jag säga. i stort sett låg dom under med några mål hela matchen. men fram mot slutet av sista halvlek vände allt. och resultatet kunde blivit tjugo-nitton men det blev tjugo-tjugo. spännade spännande där i slutet och en bra spelad match av Faik. Därefter bar det av hemmåt och kolla gossip gril som starta med nytt avsnitt. :)

Måndag 9 Februari
Denna dag egnades åt planering till tisdagen och vatra. Efter många om och men bestämde jag mig. Åkte in till stan med mamma och handla allt som behövdes. hemma igen fasnade jag vid datan och var nära på att missa tiden, kom nästan sent till förfesten som hölls hemma hos alma.. efter mycke sång och dans drog vi oss till tågstationen. kvällen på dansgolvet var okej. det kändes som det fattades något där. Jätte roligt var det inte, mest trångt..

Tisdag 10 Februari
Dagen började med en härlig sovmorgon. mycke var häligare blev det inte just då. städa stog på schemat. Ellen och malin kom vid ca halv två och då var det klar. mamma, pappa och tilda hade gett sig av till kusten och huset var städat. när dom kom gick jag fortfarande i pyjamas men men shit samma jag gillar att gå i den hemma XD . aja vi satte oss och prata en stund. Därefter började malin bli lite frustrerad, hon kände att det behövde hända något, orkade inte sitta och slööa mer. så vi började baka kladdkakan till kvällen. det tog sin lilla tid och klockan rann iväg. tillslut stod vi och gjorde kebabpizza. i sista sekund kom jag på att vi skulle ha bål oxå. hahah men vi hann X) vid sjutiden kom olivia, julia och fredrika. vi käkade pizzan som blev riktigt uppskatad.( mumms med hemma gjord pizza !) mycke prat och skratt blev det och sen kom äntligen fia. hennes bror hade inte bilnycklarna så det blev senare än tänkt. så kan de va ibland. lite senare kollade vi på bilder från gårdagen, vatra, i tv-rummet. Tårta, öppna paket och mycke mer prat blev det fram till tolvtiden så olivia, julia, fredrika och fia åkte hem.

För min, malin och ellens del var kvällen inte slut för de. ;) vi mysste till det med sängarna framför tv:n och satte på en film. grymt bra var filmen -  Center stage turn it up . kan tillägga att han är ass snygg xP eller hur malin å ellen ? ;D Pigga och glada var vi när filmen var slut men då sa det stopp. tanken var en film till men nej! klockan var redan tillräckligt mycket.  ( åå jag får inte glömma:    Grattis Viccan <3 hoppas du fick en underbar dag! )

  


Onsdag 11 Februari
(nu ska jag vara kortvarig.) malin och ellen åkte vi tolv och jag fortsatte att städa. åkte in till farmot och farfar ett tag. därefter hem och chillade fram till kvällen. Innebandy träning blev det först sen hem till mormor.

Torsdag 12 Februari
vakande hemma hos mormor. fick en lång sovmorgon. :P denna dag hände inte så mycke. vi tåg de lugnt, skrev bl a min svenska. Debatt text om Ekologisk mat. Blev sen så att jag sov där en natt till.

Fredag 13 Februari
Fredagen den 13. vet inte om de är så sant som alla säger om den. men lite läskigt är det ändå. dagen blev till sin ära att vara i skövde. Först besökte jag KSS och sen vidare till stan med mamma och bror. Trodde inte det skulle ta så lång tid på stan för egentligen ville jag bara hem. men när bror är med ute och handlar så shoppas det. För min del inte så mycke. ett par efterlängtade tygskor och en träningsväska. för johan blev det bl a typ tre par skor . XD

inställd träning denna dag. usch så här kan vi inte hålla på mer nu tjejer. kom igen nu vi måste komma på trängarna!

Lördag  14 Februari
Alla Hjärtans Dag
Grattis Farfar fyller 74 år . visst ska det vara så att alla hjärtans dag ska vara romantisk och underbar. för min del kan jag säga att så blev det inte i år. en vanlig dag blev det för mig. plugga lite och chilla för det mesta. min dag var inte så dålig som den låter men men  hoppas ni andra haft en super dag det är ni värda. :)

Söndag 15 Februari
nu idag, bara tjugo minuter kvar. låt mig tänka efter, vad har hänt idag? jo ! lång sovmorgon, firat farfar, plugg, film och datan. vad ska jag säga mer än att jag ärligt talat är shit trött just nu och måste hoppa i säng. skola i morgon. börjar med idrott. usch .... god natt <3 pussss

090206

TACK FIA, ILY <33


Nu ee det lov och det blir fest och mys hela veckan lång . . lalalalala XD

920205

Torsdag och det är min födelsedag..whiio :P
Då var man 17 och ännu ett steg närmar 18. hihi
Dagen var lyckad på olika sätt. vid sextiden på morgonen blev man väckt med sång och presenter. åå så har vi såklart alltid pappa som kommer med den för bannade kameran varenda gång. usch säger jag, man vill väl inte ha kort på någon som ee presic nyvaken och ser ut som hejkomochhjälpmig. på bilden  han jag dra mig över täcket :P men aja denna gången blev det ingen frukost på sängen med det kvittar för det var fort upp och packa ner grejer som ska med till skolan. börjde med bad, simma 40 längder på tid. det var inte så jobbigt som jag hade trott, gick ju bra iaf. sen var det svenska, vilket vi tjejer lyckades komma 30 min försent till. yees, skit bra av oss.. not^^ . efter svenska var det matte, sen drog jag och ellen till Mössebergsbagarn och tog oss en födelsedagsfika. jätte mysigt var det med mycke prat och skratt X) . måste ta och göras om! tiden gick och vi kom även 30 min försent till konstruktionen. usch så ska det ju inte vara på ens födelsedag. komma försent till varenda lektion. skärpning på oss !

När skolan äntligen var slut kom mamma och vi drog oss hemmåt. Väll hemma sen hände inte så mycke mer än att grannarna kom på fika. Sämletårta var beställt på fikabordet . mummms XP Tillslut gick de hem till sig, då drog jag mig till att mys framför brasen resten av kvällen. :) underbart <3

Lite jag fått är bland annat - peak tröja, superfin ring av mamma, ballerinaskor, svart ipodfodral och pengar.
jag ee super duper nöjde, tack! XD

åå jag får inte glömma att säga tack till alla som gratulerat mig. TACK, så himla mkt! <3

090203

tisdagen är avklarad. yees :D slutade vid fyratiden efter ytterliare en dag med få raster och många lektioner. det är väldigt gött när det är över må jag säga. nu är det bara soffta dagar kvar och sen sportlov. i skolan hände inte så mycket utöver de vanliga, därefter gick jag till stan och träffa mamma. hittade ett par skor som jag får på torsdag :)

orkar för till fället inte skriva mer. kan säga att dag inte vad jag ska skriva om heller. så caio , puuss

önska att det inte vore såhär.
snart torsdag.

090202

då var det måndag igen och ny vecka. alltid lika jobbigt med måndagar, de är så långa och så är det jätte långt till fredag. I morses ville jag bara ligga kvar i sängen, visste det skulle vara tufft i skolan med få raster. då kom jag på ellen hon har ju kommit hem från Trysil. skulle äntligen få träffa henne :) <3 så upp å hoppa och massa stress för att komma med bilen in till stan. i skolan var idrott, kemi, svenska, engelska, matte och fysik på schemat. på svenska hade vi redovisning om Aristofanes. en komediförtattare som levde 400 f. kr eller något.  kan ju säga att det inte gick jätte bra. höhö otroligt roligt blev det iaf. XD resten av dagen rullade på och tillslut satt jag på bussen hem. Skit fint väder var det så tog en promenad hem istället för att ringa efter skjuts. lite för kallt men gött var det ;)

efter de har det inte hänt så mycke mer än chill framför datan och läst lite =)
nu får jag ta och hitta på något så ni får ha de så bra ! pussss

4 dagar .

090201

hade mysmys med malin i går :D gööt att få prata ut lite och se lite filmer. när hon kom käkade vi pizza sen blev det att kolla på vem som vann körslaget.. både jag och malin tycket Erik skulle vinna men så blev det inte. synd. aja sen kikade vi på Top Gun en sund senanare kollade vi på Twilight. rätt bra tycker ja , spännande och händelserik men synd att den inte hade så bra kvalite.. 

upp tidigt idag och iväg till skövde med mamma och tilda. blev lite handlande, bl a smink och cinos. vid fyra tiden kanckade det på hemma med " ja må hon leva" sjungandes. åå så var det kalas resten av eftermiddagen. fick lite pengar, mer smink och de jag handlade i skövde.

malin, får hörs snart igen. <3 det är bara att slå en pling ;)
4 dagar.
RSS 2.0