Ne-yo - Mad

090831



måndagen är snart passerad och likaså Augusti.
efter en lugn helg väntar nu en vecka i skolan. van är jag inte direkt ännu vid att gå upp vid 6.00 tiden men vad ska man göra. idag var skolan rätt okej. fysiklektion, håltimma, engelska, lunch, svenska och till sist matte. att sluta 13.30 en mångdag tackar ingen nej. inte jag ifall :P  hihi mycke mer speciellt har inte hänt idag. när jag kom hem satte jag mig och plugga.. vet att måste plugga på svenskan eftersom det är prov nästa vecka men jag finner igen roo att plugga språkhistoria, så jag skjuter upp de som allt annat och gör lite matte eller fastnar vid datan. inte bra!. efter massa plugg tog jag mig en promenad och sitter nu här igen och ska försöka med svenskan. kommer säkert inte hända så mycket mer än ett försöka att börja. nu i slutet på inlägg kan jag glädja mig själv lite genom att skryta lite, hehe för er som vill notera så börjar jag 11.10. har två lektioner. en matte och en tre timmars CAD-lektion.  de är chill om inte annat ! HEHE
ha så bra så länge och plugga inte ihjäl er :* PUSS

lite om vad som hänt.

bättre sent än aldrig kan man säga om detta inlägg. sommarlovet gick fort som allt gör nu för tiden och vi har redan gått en vecka i skolan. mitt schema är förvånadsvärt bra. det är inte alls så farligt som jag trodde de skulle vara. en tror ju tvåan skulle vara tuff men hittills se de bra ut. jag ska nog inte säga för mycket, de jobbiga kommer tillslut och så sitter man där. det går inte att göra så mycket åt de. usch usch.

vad är det mer som hänt då? jo mycket är de minsann. i slutet på sommarlovet åkte jag till kusten några dagar med mormor. då var jag även fruktansvärt sjuk.  en förkyldning är inte alls kul när den ee som alldra värst. när jag inte varit sjuk så har jag passat på att jobba. har ju regnat en del så att jobba fördriven tiden rätt bra när det är tråkigt. inte alltid fel. och nu när skolan har startat har även innebandyn kommit igång igen. skit kul tycker jag! gött att får springa av sig lite. de ee ju så stor skillnad än att ta en springtur.

sommaren är kort...

... men inte slut än. då var det dags för ett inlägg. var ju ett tag sen jag skev och mycke har hänt. förhoppningsvis blir det inte allt för långt att läsa detta inlägg. ska försöka skriva kortfattat.


kan ju börja med att berätta att jag och underbara Ellen har idag, 4 augusti, 1 år tillsammans av fantastisk vänskap. hihi tiden går fort minsann. det har varit ett lyckligt år med dig gumman och många fler blir det!

LOVE YOU <3


vad har då hänt sen förra inlägget.? jo- som det står i de förra kom min älskade vänner ner till mig på kusten. det blev några dagar tillsammans i stugan. jätte bara väder hade vi inte direkt, några ljusa stunder av sol fanns med i stort sett var det regn. de stoppade oss dock inte för att ja bada, gå på smögen och har roligt. mysigt hade vi med film tittande och spel bland annat.

efter dagarna i kungshamn åkte jag ner till göteborg för att kika in gothia. gick på invigningen och tittade på brodern min som spelade. under veckan stannade jag oxå över en natt med familjen hos min sysslingar. trevligt trevligt ^^

gothia veckan gick som alltid fort fram och veckan där på jobbade jag en del. blev till att måla och kladda lite med färgen. aha nje inte kladda kanske men aja höhö barnvakt och hundvakt  har jag oxå varit. de är la de stora som har hänt hittills. mycke sol har det inte varit så sola har det inte blivit av. med så är väl svensk sommar. regn och ibland lite sol.

kollar man nu på vädret så kommer de bli fint de närmaste dagarna men då kan jag ju självklart inte sola. för i morgon ska jag jobba och lika så nästa dag ledig i helgen, då vilja att det ska vara sol men de fattas ju vara att när jag ska jobba så ska solen skina och när jag inte gör det så regnar det.. haha tu har jag inte mycket :(



ska runda av med att berätta vad jag hittat på idag. kvällarna är långa nu på sommarlovet så morgonen var seg så mamma väckte mig vid halv nio. någon timme senare var vi i skövde och hade handlat våran första kasse. och mer blev det under dagen. nöjda och glada åkte vi från skövde vid tretiden åå fram till nu har jag bland annat chillat med boken min.
seeya :*





RSS 2.0