090131

gårdagen blev lyckad. Förfest hemma hos hanna. sen vidare till ålle där man träffade folk och dansade loss:) efter två tiden hamnade ja, fia, julia och bella på pizzeria valentino. Delade en pizza så sen bar det av hemmåt för at sova.

vaknade hemma hos fia i dag. skulle åkt till skövde med mamma men det blev i morgon istället. så fia och jag chillade framför tv:n på morgonen tills pappa kom och hämta mig. åå nu sitter jag vid tv:n igen och kollar film. Världens bästa film enlgit mig.. TOP GUN . tom cruise som spelar Maverick. kan se den hur många gånger som helst men hur jag än gör så börjar jag alltid gråta. Den är både sorjlig, romantisk och händelserik.. kanon bra men kanske inte är så mycket tjejfilm men men. jag gillar den:P !

i kväll kommer malin hem hit. vi ska fixa mat och ha de lite mysigt.. :D
nu ska jag fortsätta se filmen utan datan i knät. missar en hel del annars... puss
5 dagar kvar .

090130

då sitter jag nu hemma hos fia. fick träffa molly för första gången oxå. otroligt sööt liten vovve ;)

dagen började med verkstadsprovet och de var som jag trodde. frågorna tagna från luften. inget av det vi skulle läsa på var med. aja nu ee det gjort åå nu slipper ja verkstaden. reseten av dagen har rullat på i snabbt tempo. kemi, engelska och svenska. Efter sv:an träffade jag emilie, emelie och sofia som jag sen följde med till freja hallen medan jag väntade på att fia skulle sluta. rätt so de var ringe hon och vi möttes i a-huset där annart trevligt folk var :D åå gick hem tillslut. 

planen i kväll var att ta det lungt att chilla men inte blir det de. planen är ändrad och vi ska festa. sköj sköj (Y) klockan tickar och vi måste snart dra till hanna. så ha det så bra .. pusss

6 dagar kvar ;)



 

090129

egentilgen borde jag plugga nu men orka inte mer. prov i morgon och vet redan hur de kommer gå. det är inte värt att plugga in alla sidorna. inget av de kommer ändå var med på provet. alla frågorna i det tjocka provhäftet är säkert tagna från luften. det skulle inte förvåna mig ett dugg. aja tidigare i dag har det inte hänt så mycket. inget märkvärdigt iaf. skolan som vanligt. började åtta med idrott, denna gången vad det teorilektion. där efter var de svenska och matte. På lunchen gick jag till farmor och farfar. skönt att byta lite miljö, i skolan är de folk över allt och där hemma är de lugn och ro. lite senare började näst sista lektionen, kemi, vi skulle ha labb men eftersom de e fösta gången blev det inte mycket av de, mest regler i labbsalen och så. Sen var de sista lektionen, yes! dock fysik men de blev roligt ändå, med olivia sittande intill sig kan allt hända ;) du e härlig du olivia malmberg, <3  haahaa klyftpotatis och bakpotatis XD
kika gärna in på Olivias blogg - http://omalmberg.blogg.se

efter skolan gick jag till malin. saknar henne enormt mycket!. blev inte så läng vi pratade men de värmde innombords av att få träffas en liten stund..hoppas på att de blir tid över så vi kan träffasi helgen:)

nu kom jag på en ska. fick reda på att vi ska dra till sälen i april med folk från skolan. kommer bli askul. vi fyra tjejer från teknik - ja, ellen, olivia och sandra. oxå så klart massa andra. Ser verkligen fram emot de nu . längtar :P

men men hemma sen blev det gitarhero, några låtar spelandes med broshan och sen plugg resten av tiden. Känner att jag måste fortsätta med det nu. så kanske jag får tid över för att åka in till stan. Alla affärer är öppna till nio :) ha det bra .. PUSS

7 dagar kvar :)

090128

skönt att de jobbiga dagarna i skolan är över.. idag har det varit mycke chill med endast två lektioner. sovmorgon till tio i nio sen matte i femtio minuter. Där efter traskade jag hem till farmor och farfar. pluggade lite,käka, kikade tv och sov ca en timme.. efter tre timmer hemma hos farmor var de dags att gå till fysiklektionen. kändes inte så värt att gå på den, pratar jämt om samma saker och sen är den bara 40 min lång.. aja hyfsat fort gick de iaf.

när jag kom hem tog jag och broshan en prommenix in till gudhem och hämtade ett stort packet som kommit på posten. det var mycket efterlängtat enligt Johan. ni kan ju gissa vad det var i. nja svår utan ledtråd men det var iallfall gitarhero.

vi pimpade varsin egen gitarr och satt  å spelade hela eftermiddagen. för mig gick det inte så bra i görja om jag måste erkänna;P men tillslut gick det hyfsat bra.. haha får la sitta och nörda det ett litet tag som de flesta killa gör ;) kanske slåt jahon en vacker dag, vem vet XD.

kan ju nämna att vårt badrum är nu klart där nere. pappa blev enormt nöjd  när han blev klar. vi andra oxå så klart :D
bilder hoppas jag kan komma några dagar framöver..så håll utsikt X)

snart så blir det innebandyträningen. skööj ! puusss

my dreams take me to our time
and make you be mine, only

090124

Gårdagskvällen med tjejerna hemma hos Ellen var toppen! fixade tacos, pratade och såklart singstar :D grymt bra var kvällen! så grattade vi Emilie som efter 00.00 har sin 17:nde födelsedag.

Grattis Emilie :D hoppas du får en härlig dag :)

pusss

090121

usch va dåligt. sitter och sänger att jag ska börja skriva igen men inte gör de. vet inte rikigt hur jag ska börja förklara men se det som så här: skrivandet går i stora vågor..

nu har de gått ett tag sen. åå det har hänt mycke. jag har det från i måndags för om jag ska berätta vad som hänt tidigare kommer jag få sitta här hela natten ;) aaja denna veckan började med att få nya scheman för vt-09. Det jag kan säga om mitt schema är både bra och dåligt. Måndagar oxh tisdagar är jobbigast annars är de sofft för att vara tekninkprogramet. vi har även börjat med kemi och fysik nu, åå slutat med programeringen. gött enligt min åsikt. nog om de.



mångdags rullade på segt. slutade rätt sent åå sen hände inte så mycket mer än plugg. tisdagen gick rätt fort. började med Cad lektion (3h lång), matte, engelska, kemi och sist fysik. Efter skolan drog jag, Ellen och Emelie för att biffa lite på gymmet :) blev kvar till 6 tiden, tog bussen hem för att plugga.

Nu måste jag skryta lite känner jag med att vi hade två lektioner idag borset från sista provet i programeringen. jippi vi är äntligen klara med den! :D iallafall så har jag "typ" pluggat fram till nu och snart är det äntligen dags för innebandyträning. var en veckasen sen sist och det är långtid. de kryper i benen efter att ens tänka tanken xP

aja nu måste jag kila // ha det bra så länge ;)

come back ;)

snart ska jag börja med mitt bloggande igen. har inte hunnit med så mycket under jul och nyår men snart så ska ni få veta hur det varit :) hoppas även på att jag ska orkar fixa iordning designen.!

jo en sak till nu har jag fixat en blogg till min tös Ellen.
kolla in hennes blogg   ->      ellenbergh.blogg.se


pusss <3
RSS 2.0