Värme vore inte fel!

IS-KALLT! de kan man lungt säga att det de. sitter här och skakar så kallt ee det. ändå har jag på mig varma sockar, mysbyxor och tjocktröja. kylan får mig att vilja dra till värmen. det vore inte sitta fel med att sitta i en solstol vid stranden någonstans i grekland, på mallorca eller något liknande. bara jag kommer bort från kalla sverige ett litet tag i alla fall.

men nu då. ja nu ee det onsdag, mitt i veckan och den segaste skoldagen på hela veckan. går från åtta till halv frya med korta raster och sen lunch. känns gött nu när den är avklarad. timmarna frammot blir till att mysa till det lite. orkar inte plugga så kanske ska krypa ner under täcket och sätta på en film. får tagga till lite oxå för senare ikväll är det dags för veckans och framför allt onsdagens höjdpunkt, INNEBANDYTRÄNING ! :D whhiiioo nee nu får jag ta och skynda mig till täcket, värme ^^ vi hörs.

PUSS

MUSIK !

musik lala, musik lala.. över allt! skolan började med tre timmars salskrivning. uppgiften var att skriva en krönika om musik. hur den påverkar oss och hur skulle det vara utan den .. osv. medan jag satt där och skrev började jag "dagdröma". minnet från tiden då jag var en 8-åring flicka och gick på min första konsert. inte vilken konsert som helst.. för mig var det stort att gå på Britney Spears första konsert i sverige. min idol nr1. pappa, jag och två kompisar till mig (emelie och sofia) åkte till göteborg och gick in på scandinavium, nyfikna, förväntansfulla och fulla av lycka. höjdpunkten i minnet var - efter att förbandet spelat sitt satt vi och väntade ett bra tag, tillslut fick vi tre 8-åringar nog av allt väntande och började ropa Britney,Britney... inte långt stund efter var hela scandenavium igång och ropade med oss. Sen kom hon ut på scenen och ropen blev till vrål. coolt asså^^ hehe folk intill oss sa till pappa att det var inte dåligt av de där tösena ;P hihi då var man lite stålt över sig själv. när konsrten var slut köpte vi var sin Britney t-shirt och bestämde att ha dem i skolan dagen efter ;P haha lite var la underbart när man var liten.!

hade ungefär två timmars håltimma efter skrivningen så jag passade på att besöka farfar ♥ efter väntade lång cad-lektion och seg resa hem med bussen. under eftermiddagen har jag bla hunnit kika på lite läxor och varit ute på promenad i det fina men kalla vädret, självklart ee ipoden oxå. åå nu ikv sitter en framför idol :) så musik hela dagen lång.


NYHET .

liten flicka börjar bli stor flicka.

nya tider på gång. höst med blåst och mycke regn. var inte jätte kul när jag stod och väntade på bussen i morses. blev dyngblöt och det kändes inte som en bra start på denna dagen. skoldagen var rätt okej, slutade tidigt och var hemma här igen vid två tiden. käkade lite och satte igång med pluggandet. efter ett tag tog jag tag i livet lite och tog på mig springskorna för en rask promenad med erik hassle spelade högt ur min hörlurar. väl hemma igen fick jag huvudvärk som jag haft resten av kvällen. jippi så skönt!

under kvällen har jag även spenderat en del tid med min underbara lilla syster. när hon kom hem idag var det mig hon först ropade på in genom dörren. glad som en solstråle sa hon -  jennie jennie, du måste hjälpa mig ikväll. jag har fått läxa. min första läxa! .. hon var överlycklig och min tanke var tilda, du kan vara glad över den ett tag men snart så blir det inte roligt länge. läxor ee inget man ska vara glad över. men jag förstod henne. jag minns själv när jag min första läxa. då känder jag mig stor och var inte längre en liten flicka, utan en stor flicka som gick i skolan och fick läxor.. jag blev berörd av att att se hennes glädje, så stålt och höra henne planera vidare om att jag skulle hjälpa henne med denna första läxa och att johan skulle ta nästa och sen skulle jag hjälpa henne igen. vi skulle helt enkelt ta varannan gång och hjälpa henne när hon fick läxa med hem. denna stund var något extra något som gör en storasyster och storebror berörda.

mängder med bamsekramar till min älskade syster <3

blogg el inte ?

heja mitt bloggande. . rikigt dåligt med detta ! frågan ee om jag ska fortsätta ha blogg eller inte ? :/  :S

Shut up and drive!

onsdag igår 090909. kort skoldag och sen innebandyträning på kvällen. Det blev riktigt jobbigt att ta sig upp i morshes. natten var inte den bästa jag haft. förkyldningen tar kål på mig om nätterna, då blir det inte så många timmars sömn. Upp kom jag tillslut och frukosten lockade startk med de finns vänta tills jag fixat mig. Fort iväg till skolan efter morgonkaffet och ha två ynkla lektioner. Fysik och idrott var dagens schema. Därefter tog jag en liten tripp hem till farfar som körde hem mig. under eftermiddagen har de inte hänt så mycket mer än att jag pluggat lite, suttit vid datan och försökt fördriva tiden. Snart kommer pappsen hem och då är det dags att åka in till stan. Har körlektion vid fem tiden och innan de ska vi hinna åka lite själva. Senare ikväll återstår det inneb-träning. önska mig lycka till på körlektionen och jag vi informera alla om att jag är ute på vägarna så se upp.. HAHA skööja^^ jag ee bääst på att köra asså :P

PUSS, j

HURRA HURRA!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Grattis Ellen på födelsedagen!


(bilderna bjuder vi på)
 

Helgens små verk..

här är två olika "teckningar" jag hunnit göra i helgen. det var ett tag sen jag satt mig ner och måla. :P den lilla bilden är originalteckningen och den stora är lite korrigerad i photoshop för att bli lite ljusare.


                  



RSS 2.0