Studiedag.

Ledig från skolan var rätt göött tycker jag :P.. Emelie och jag träffades på badet och gymmade, solade och simma tillsammans. Vi var på badet i ca 2h timme sen drog jag hem och chillade farmför tv:n . var enormt trött kan jag säga ;) resten av kvällen blev en blanding av datan och tv:n. såg idol och "främmande fågel" som går på 4:an fram till nu. Jag har längtat till att sova hela dagen så nu ska jag lägga mig :)

dröm sött ,  puss <3

Nytt inlägg :P

Det var länge sen jag skrev känner jag ;/ usch det har inte gått någon vidare med skrivandet på bloggen men hoppas på en förbättning någon dag :P I helgen har det hänr mycket . i fredags var jag och mle på fest hos mia.. ;) det kunde varit roligare men det är bad jag tycker. iallfall vaknade hemma hos mle dagen efter. kan man tänka sig att vi gick upp vid kl 9 alldelas i onödan. mle skulle dans vid 11-tiden på stan men det var insällt. det viste vi inte om så vi åkte upp dit och märkte att ingen i dansgruppen var där.. haha XD

senare på lördagen åkte jag hem till mli. vi gick och handla och lite senare kom fia. sen kom allt mer folk.- kajsa, alex ("namnet", som jag kallade han :P), ellen, sofie, mikke, henke, johan och malin. Kvällen blev riktig trevlig fram till det att jag fick en enorm huvudverk så jag åkte hem. :/ :)

åå den var det söndag (idag) då jag och ellen åkte till gbg :) vi hittade lite smått och gott. ellen hitta bl a ett spetslinne . assnygg på henne verligen ! och ett par läckra  skor. själv hittade jag oxå ett linne men inte så mycket mer. tack för en underbar dag ellen <3

åå jag måset säga att jag är överlycklig för att min dator har äntilgen kommit hem igen ! :D whhiioo.. hihi
nu ska jag kila iväg och äta åå sen se på Coyote Ugly. :D

puss <3

Dagens händelser .

Skolan .-  idott, matte, programering och svenska.
Stan .- fika på lilla blå me Ellen
Träna .- gymmet med Ellen och Malin
Göra läxor .- Matte, Engelska.

Roligt - Fläkten som vi hade över våra huvuden under programeringen kom Ellen 
kom på vad en sådan fläkt heter efter ett par timmar. En Värmepump xD haha

Datakunskapen..

Ellen och jag sitter nu här vid varsina datorer. Chilla lite med olika komandon. gjort en uppgift på typ 50 min .. HAHAH XD
Hela lektionen har vi suttit och frusit häcken av oss, men som tur är att ellen kom nyss på att vi har en fläkt ovanför huvuderna.  men nu har vi äntilgen lunch .

puss <3

Syrran <3

Nu har Tilda äntligen tappat sin första tand. i kväll runt 20.00 :P
Hon skiner som en sol .. i vänta på vad som ska finnas i glaset med tanden, i morgon.



Hos dig vill jag vara.

I natt klockan tolv vaknade jag av din varma kropp tätt emot min. Den var mjuk och len. Klarvaken, låg jag en stund och tänkte på hur vi har det. Alla roliga, romantiska och glad stunder vi hittills har haft tillsammans. Efter en stund gick jag ner till köket för att dricka. Det blev kallt och jag skyndade mig att krypa ner hos dig igen, samtidigt som jag lyssnade på dina djupa lugna andetag, somnande jag sakta till sömns.


Klockan står på kvart i åtta och morgonradion slår på, ljudet av den pratande personen tränger in i huvudet, det är alltid lika jobbigt att vakna till den. Just nu är det ensamt i huset, du gick till jobbet tidigt som vanligt, men idag lämnade du en lapp på köksbordet;

God morgon Älskling! 
Jag kommer hem tidigare i dag,
hoppas på att vi kan gå ut och äta i kväll.
Älskar dig enormt Lollo! Kyssar din Ludde.


Jag blir alldeles rörd när jag läser lappen. En liten tid drömmer jag mig bort, men kommer på att jobbet väntar.


På jobbet är stämningen som vanlig, stressigt och folk över allt. Dagen går fort och det hinner bli eftermiddag. Det ringer i telefonen.

-          Vero Moda i Falköping, Lollo.

-          Hej!  Jag heter Maja. Jag är sjuksköterska och jobbar på KSS i Skövde. Har du en fästman som heter Ludwig Jonsson?

-          Ja, det är min fästman, svarade jag med mjuk chockad röst.

-          Det råkar vara så att din fästman är här hos oss på akuten. Han har varit med om en allvarlig olycka så jag vill gärna att du tar dig hit på något sätt.


Den instängde lukten av sjukhuset sveper mot ansikte när jag kommit innanför dörrarna till akuten. Du ligger med slutna ögon på sängen. Jag känner på din lena hand och du slår sakta upp ögonen.  Våra blickar mötts, vi gråter tillsammans.


Medan jag sitter här har jag insett hur mycket jag verkligen behöver dig. Att du är skadad el sjuk spelar ingen roll bara du finns här hos mig.

-          Älskling,. Kom närmare så jag kan viska något till dig , sa du med låg röst.

I mitt öra viskar du:

-          Jag älskar dig otroligt mycket och kommer alltid att göra det! Lova mig att du inte vänder dig om när du går här ifrån. Lova mig det !

Jag förstår inget ting men sen inser jag att du tänker lämna mig. Tårarna rinner allt mer och mer ner för min kind. Du pussar mig lätt på kinden, sen somnar du sakta in.

-          Jag lovar, viskar jag.

I flera timmar sitter jag och ser på dig. Tillslut reser jag mig upp, kysser dig och vänder mig om och går sakta mot mitt liv utan dig.

torsdag..

såg nyss idol, sista audition för i år.skoladagen var lång men okej.. har varit ute och gått med fiiagumman <3 nu i eftermiddag oxå. riktigt härlig var det åå vi pratade om allt möjligt. Passade oxå på att sälja oden cup lotter. gick ganska bra ;)
 
snart lördag igen ,wwhioo, då blir det tjejerna <3 

puss på er <3

Onsdag.

Förlåt att jag inte har skrivit. En del är väl för att jag inte vet vad jag ska skriva :P
händer inte så mycket varje dag som kanske är kul att veta .
samma rutiner brukar hända på vardagar för mig.
Skolan, hem och göra läxor , träna iband.
Men  i dag har de hänt mycket. Började med att jag var
i skolan en timme tidigare. haha XD
skräll att jag satte på klockan en timme tidigare. fast sånt händer :P ialf mig hihi.

Enda lektionen matte i dag sen hem till farmor och äta.
Började med orgientering på berget vid 12.00..
åå det e aldrig kul att origentera.
Det är blött, geegit och lerigt överallt.
Trotts allt hade jag trevligt sälskap me mig; Ellen, Olivia och Sandra. :D

Efter orgienteringen bar de fort ner till stan.
Kort om tid till frissan men jag hann :P
Där satt jag en timme och prata med frissören
medan hon klippte mig. jätte snäll och trevlig var hon :)
Lite senare var jag på badet och tränade med Ellen :)

resten av dagen har varit att prata med malin i någon timme
och till att göra matte åå engelska . inte så kul men de måste göras!

jo föresten såg någon på idol i går ?
ni som inte gjored de .. kolla in http://www.youtube.com/watch?v=q2M491SMfyg
hihi jag blev full på mig coca cola !

puss <3

Lördag kväll me söötan Malin <3

Hitills har jag inte gjort så mycket i dag. Vakande runt 11.
Sen kom Mormor och Alex hit för att säga Hej då.
Dom drar till Canada i morron, blir borta i 3 veckor.. Jag saknar dom redan ! 
nu i eftermiddag har jag suttit i köket och skrivit min svenska novell..
Får se i fall jag vågar lägga ut den på bloggen lite senare :P.
åå snart ska jag jag åka in till min söötnos malin.
blir en mysig kväll tillsammans bara vi två :D (ni får misstolka det  xP)
Riktigt längen sen vi gjorde de, men nu så, äntigen!  :)
sover över där sen ska vi till Göteborg med Emelie i morron .. whiiio !

måste sticka nu.. :D

puss <3

onsdag .

nu sitter jag vid datan i köket. min data blev vi tvunga att skicka i väg eftersom DVD inte funka, får den inte för än om ca 2 veckor :( hur ska detta gå? pappa retas redan XD haha Tur är att vi har denna i köket. hade varit värre om jag inte kunnat ha någon alls. Men men vad tycker ni alla om vädert ? bra eller hur ? XD NOT ^^ här sitter jag med pappas varma morgonrock, duntofflor och mjukisbyxor med en kopp te .. snacka om att jag fryser el.. haha XD har jag varit ute i detta väder så kommer jag frysa resten av dagen :/ :P lite mysigt kan de vara med tända ljus och massa gosiga kläder när det är så här men ändå . jag vill ha sommar, sol och värme!  :D

Idag har jag började det iallfall med en liten sovmorgon till 8.50. Matte lektion en timme sen håltimme till 12.50. Då passade jag på att åka med mamma till kinnarp .. hittade inget! . åkt sen tillbaka till skolan och täffa lite folk :D
andra och sista lektionen bild kändes så enormt ovärd att jag gick tidigare till gymmet :P  efter gymmet gick jag till stan  och köpte min maskara jag pratat om i evigheter XD åå nu sitter jag här .. klockan är börjar bli mycke, dags att börja med läxorna nu så hinner jag se sverige - ungern oxå  :P

krya på dig fiia <3 :)


 
puss puss

ålle ..

Sista fredagen ledig.. Då vill man ju bara njuta av sovmorgon och ta de lungt men needå det gick inte. upp tidigt och i väg till skövde. Tillsammans med mamma och tilda gick jag in och ut  i affärer utan att hitta något, det va verkligen inte min dag när det gäller att handla. Man borde ju passa på medan mamma är med men neehe. Efter några timma tröttnade jag så då åkte vi till mormor och åt. När jag var där passade jag på att fråga mormor om hon viste vad jag kunde klä ut mig till på ålle. Som tur har mormor varit sjuksköterska och hade grejer jag fick låna, så sjuksköterska fick jag bli.

Fort gick det verkligen sen. Hem, fixa sig och sen i väg till bussen med fiia. Festsugna som vi var, drog vi hem till en kompis och hämtade lite godasker. Sen "traskade" vi i väg till respektive förfest.

Hemma hos emelie var de full rulle med att fixa sig. sofie, anna och emelie klädde ut sig till guldiga superhjältar. amanda till bartender och lina, maneger. Tillslut kom min räddning ! malin och emelie f.  Att sitta och snacka med emelie f, medan man blev sminkad av malin, är vad jag kallar chill. Det var den ända tiden under hela dagen, då jag kände att nu var det fredag med lung och roo :P Tack malin för de du gjorde, jag kommer verkligen be dig om hjälp mer gånger !<3

Sen var upp och hoppa XD de är juu PARTYYY vi ska på, så dags att börja festa till det ! Med flummiga steg, skratt och sång gick ner mot ålle. Där festen fortsatte :D

Tack alla, för en underbar kväll !<3                                                        


Jennie

rubrik.se

Fem lektioner i dag med en ass lång håltimme,  passade då på att träffade malin gumman en stund och hem till farmor ett tag. mer han typ inte hänt ..

Nu är det entilgen helg för mig :D i morgon ee sista fredagen vi är lediga :/  . Mamma, jag och Tilda åker till Skövde för en liten shoppingtur :P  åå sen blir det kanske ålle , men vet inte .. Vad ska man klä ut sig till ? tipsa gärna mig .. !

puss <3

tjollahoppsan .

vakande vid sju denna dag, riktigt segt var det att gå upp men en lite sovmorron iallfall innan skolan. Första lektionen var matte.. två timmar matte inte så kul kan men tycka men det gick. Sen lång håltimme och då stack jag till tandläkaren åå hem till farmor för att äta. :P Till baka till bilden som var sista lektionen. Träffa fiias som följde följde med mig hem .. Resan med buss var full av skratt och prat sen bestämde vi oss att ta ett litet äventyr genom högt gräs och åkrar. _D



Här har vi den söta lilla kossan som fick namnet Bernad :P

           
Hörgt gräs var det minnsann .. såg                sen var vi till slut hemma..
lite roligt ut när man gick el hur fia? :P                    käkade, kollade
                                                                                    på One Three Hill bl.a.


Jag fixade fiiias blogg oxå.. kolla in fiaskoglund.blogg.se

Lite senare åkte vi till klostervallen och kollade på fotboll XD trevligt var det så länge det inte regna :Psynd att Tomten förlora bara. :(  men man kan inte ha turen med sig alltid.!

Mycket mer har inte att säga om denna dagen..så natti, natti :)


puss
RSS 2.0