Australia, we are on our way!

Kära vänner! Nu är det packat å klart för att bege sig iväg mot vårat stora äventyret!
Dagen har till största delen ägnats åt att packa. Har oxå hunnit med en långpromenad med en underbar vän som jag kommer sakna oerhört mkt! Sen tittade även mormor förbi och stannade någon timme, för att prata och umgås.

För er som är lite nyfikna så kan jag berätta lite om hur de närmsta dagarna er ut för mig och Becca.
Vi kommer att flyga från Landvetter imorgon kl 17.30 svensk tid och beräknas vara framme i Brisbane på Torsdag 1 Sep kl 09.15 australiensk tid. På flygplatsen i Brisbane kommer vi sedan bli upphämtade av ett par bekanta som vi under kommande vecka kommer att bo hos. Under veckan kommer vi ägna stor del åt att vi att leta efter boende,  söka jobb och även lösa andra grejer som tele, bank mm. Under denna tid som kommer, vet jag inte hur tillståndet ser ut med internet. Men jag lovar er att så fort jag får tillgång till internet, så ska jag berätta mer om läget och även visa er bilder! Självklart om ni har några frågor eller funderingar eller oxå bara lust att höra av er innan dess, får ni gärna skicka iväg ett mail till [email protected] eller facebook!

Ojoj' Tiden tickar! Dags för mig att mysa ner min ljuvliga säng och försöka få några timmar sömn!
Haha .. Hur lätt är det egentligen när man är på helspänn?

see you as soon as possible ;*


Släktträff

Under dagen befann vi hos på Wrågården. Där fick vi besöka Bison och Älgparken och även ta en match i Fotbollsgolf. Därefter fortsatte träffen hemma hos oss med grill och andra festligheter. Rekommendera er att åka till Wrågården för att vara med om deras roligheter, äta deras mat mm. ! klicka gärna in på Wrågården för att läsa och se mer.

Här ska ni få en titt på dagen...


Kusinerna.





Bull' ledaren i flocken- en rikig bjässe! och större kommer han bli.





Fotbollsgolf..







WWW.WRAGARDEN.SE

26e augusti 2011

Det dra ihop sig! På tisdag gäller det! idag följde jag med mamma in till stan för att inhandla de sista smågrejerna som måste med. lyckades bli lite kläder oxå... med mamma kan man bara inte handla' för det blir alltid mer än vi tänkt oss. Behövde verkligen sätta stop för handlandet! Det kommer inte gå ner så himla mycket mer i resväska. Får säkert ta ur lite när den väl ska stängas och vägas. Det är ju så himla lätt att ta med dig för mycket. Annars känner jag mig redo för att dra iväg. Men det är ju några dagar kvar så får lugna mig lite. Innan dess ska det hållas släktträff här hemma över helgen, vilket ska bli roligt!




Längtar till stranden, solen och glasklart vattnet!

23e augusti 2011

Kryper ner i sängen för att kika på Top Gun.
Tom Cruise är inte dåligt läcker!




åå nu är det mindre än en vecka kvar innan ja åker! det närmar sig! 

Båttur

Helt jäklar underbart! åkte till Töreboda med mormor för att hälsa på min faster i går. påvägen dit tog vi ett stop i skövde, då passade på att skaffat mig en ny kamera. Framme i Töreboda bestämde vi att åka ut med båten vilket vi gjorde tills fram mot kvällen. Det var så otroligt gött! vindstilla, lungt, varmt och solsken! det är vekligen ett måste att ha båt en sådan dag!

här kommer lite bilder som tagna med den nya kameran..




















Adele







Flytthjälp

Under helgen flyttar Familjen Karlén till deras nya byggda hus. Så otroligt stort och fint hus! Man kan ju inte låta bli att säga - åå så vill jag oxå ha det! , hela tiden. Trotts att vi byggde hus för några år sedan vill man ju göra om allt. Jag syftar framförallt på att inreda allt. Att bygga hus är jobbigt. Det är inte bara att säga att så vill jag ha det och så ska det bli. Det är mycket beslut som ska tas och det är inte alltid vilja går igenom. Man måste tänka mycket praktiskt. Men det är så himla kul att se sitt eget hem formas efter sin egna beslut.

Mot kvällen avslutade vi flytten och tog bilen till Trädet för att se på brorshans a-lagsmatch som slutade med en vinst till IFK.






Vardagsrummet.


Viccans place.

 
Mamma.                                                                                                         Mattis.

 
Viccan provsitter i sitt badrum.

19e augusti 2011


En dag som denna, med massa regn som öser ner, är ypperlig för filmmaraton! Dock hann jag med en film. Heldag hemma i soffan hade inte varit fel men fick bege mig ut i regnet en stund trott sallt. Tog mig in till stan för en trevlig lunch med Johanna, Evelina och Becca. Blev en liten avskedsmiddag. Vi hinner inte träffas mer innan jag och Becca åker eftersom lyckostarna, Johanna och Eve åker till Mallis ikv!

Hemma igen myste till det med kaffe och bok men det tog inte lång tid innan Tilda kom och fråga ifall vi kunde kika film, så vi bädda ner oss i soffan och satte på Avatar. Fram mot kvällen lyckades jag även spenderat lite tid med bror min. Känner att jag verkligen måste umgås med familjen så som mycket som möjligt. det kommer blir hemsk tomt att inte ha dem nära tillhands!

gårdagens inköpta linnen.

18e Augusti 2011


Idag blev det en tripp till Skövde för att kika på lite tillbehör till min mobilen. Desvärre kom jag inte hem med något likande. Blev två linnen och en lila jumpsuit till syrran. Höstkläder har det kommit en hel del vilket är toppen i vanliga fall men inte om man ska åka till värmen. Var vekligen tvungen att blunda för att inte hitta något som jag absolut måste ha. Hade ju inte varit fel att komma hem med en poncho eller en snygg skinnjacka.

nu ska jag dra vidare in till stan och kika på borshans fotbollsmatch! puss

17e augusti 2011


I söndags efter att jag gjort min sista dag på jobbet tog jag en sväng till Floby föra att träffa Victoria. Vi tog en långpromenad och även en titt på deras nybyggda hus som de flyttar in i till helgen Berättade även för henne och resten av familjen, att jag ska åka till Australien i sju månader, vilket kom som en stor överraskning för dem.

Måndagen pysslade jag lite med cv, intyg och likande som ska med till Au. Blev en sväng till mormor och mot kvällen blev det impulsbio i Skövde men Tilda och Johan. För er som har syskon så kan jag rekommendera att gå på Cars 2 tillsammans med dem . Det är en roande film och inte minst underbart att hör alla barnen i salongen skratt åt Bärgarn! Det var inte helt fel att ha en syskonkväll heller med tanke på att tiden rinner iväg! Idag är det ju bara 13 dagar kvar :)

Följande dagar har varit ganska lugna med lite fixa och annat. inte mycket som hänt direkt.
Här kommer en goo låt som avslutning på detta inlägget. ;) seeyou!


Chris Brown och Justin Bieber - Next To You Video



Kräftskiva


Här kommer lite bilder från lördagens kräftskiva med min underbara vänner! Blev en rikig härlig kväll med massa skratt så man fick ont i magen! Ni är guld värda tjejer <3
 




 

 



Australien !



Sista dagen på jobbet är gjord! Äventyret finns runt hörnet! 16 dagar tills jag lämnar Sverige och flyttar till Australien!! WiiHHOO :D




Studenten TE08 - Bildbomb

Toga.

TE08



 



Studentdagen.

Champagne frukost- vi tjejer i klassen.

Studentavslutningen







Familjen Roslund

 

Kortegen





TE08

Börja om på nytt.

Tänkte göra ett nytt försök med att blogga lite igen. Förhoppningsvis passar det bra nu när jag tagit studenten och det inte är så mycket plugg på schemat. Hösten närmar sig och jag kommer inte plugga vidare. Har ett annat äventyr pågång som jag hoppas kunna berätta om här på bloggen. Mer om vad som händer får ni veta senare.

Hela sommaren har ju gått så ni kanske undrar vart jag hållit hus. Efter studenten, som deffinitivt varit en av de bästa händelserna i mitt liv, började jag ganska direkt med att jobba. Har i stort sett jobbat varje dag i 6 veckor och gör mina sista dagar nu.

Förutom jobb så har jag hunnit vara några unerbara dagar i stugan med min kära vän Victoria. Kan sammanfatta dagarna med sol, bad och räkor :P


Vi passade på att ta en tripp på klipporna.  Havet utanför Smögen.



RSS 2.0