Shopping tour


Inhandlat idag. 

ring - Indiska
väska - MQ
skor - DinSko










och så har jag äntligen beställt ett skal till min iphone.
jag har funderat på vilket nu i några dagar åå sparky-black blev det.


Dagens låtar.





22.46

lite snabbt nu innan jag dyker ner i sängen. det slog mig förut när jag tittade ut att klockan var tio och fortfarande ljust ute. det var ju inte så länge sedan det var kolsvart vid sju-, åtta tiden. Det jag vill säga såklart är ju hur underbart det ee med ljusare tider. hoppas det inte bara är jag som blir så mycket gladare av det!

sommarlovet är runt hörnet, inte långt kvar innan andra året på gymnasiet är avklarat ju, dock är det en del grejer som ska göras innan det. prov och inlämningar har väl de flesta nu innan lovet, och körkort är något som ska fixas oxå. :) men dagen idag har varit ganska upp och ner. började med två timmars matteprov, inget man direkt vill börja med en måndag. sen hade jag en lektion till, sluta elva (whioo) och trog där efter ner till körskolan för lite teori. har börjat om nu och fixade de två första faserna utan problem innan jag blev allt för trött. eftermiddagen fortsatt i lugn och roo med lite musik och datan min.. nu ser jag att klockan tickat iväg. dags för sömn - natti natti
 

R.I.P - Barnen i Gudhem

En kan inte tro att det är sant. I lilla Gudhem händer de otänkbara. Finner inga ord, det vimlar av tankar kring barnen, mamman och pappan. så Fruktansvärt!


Artiklar:
http://gt.expressen.se/nyheter/1.1980847/tre-personer-funna-doda-i-falkoping
http://gt.expressen.se/nyheter/1.1981291/barnen-lag-ihjalskutna
http://gt.expressen.se/nyheter/1.1982173/varfor-tog-han-barnen-ocksa
RSS 2.0